Thursday, September 1, 2011

Mouse Jammed

Go through it carefully…
 
Caller           : Hi, our printer is not working
Cust Service : What wrong with it?
Caller           : Mouse is jammed
Cust Service : Mouse? Printer dont have mouse!
Caller           : Mmmmmmm...Oh, really?..I will send you a picture

Never Lie To Woman

A man called home to his wife and said, “Honey I have been asked to go fishing up in Canada with my boss & several of his Friends.

We’ll be gone for a week. This is a good opportunity for me to get that Promotion I’v been wanting, so could you please pack enough Clothes for a week and set out my rod and fishing box, we’re Leaving From the office & I will swing by the house to pick my things up” ” Oh! Please pack my new blue silk pajamas. “

The wife thinks this sounds a bit fishy but being the good wife she is, did exactly what her husband asked.

The following Weekend he came home a little tired but otherwise looking good.
The wife welcomed him home and asked if he caught many fish?
He said, “Yes! Lots of Salmon, some Bluegill, and a few Swordfish. But why didn’t you pack my new blue silk pajamas like I asked you to Do?

The wife replied, “I did. They’re in your fishing box …..”

Monday, August 15, 2011

Nice sentences


3 Easy Ways to Die:

Take a Cigar daily - You will die 10 years early.
Drink Rum daily - You will die 30 years early.
Love someone truly - You will die daily.



A foolish man tells a woman to STOP talking, but a WISE man tells her that she looks extremely BEAUTIFUL when her LIPS are CLOSED.



One GOOD way to REDUCE Alcohol consumption :
Before Marriage - Drink whenever you are SAD
After Marriage - Drink whenever you are HAPPY



Love your friends not their sisters. Love your sisters not their friends.

Let us are generous like this: Four Ants are moving through a forest. They see an ELEPHANT coming towards them.

Ant 1 says: we should KILL him.
Ant 2 says: No, Let us break his Leg alone..
Ant 3 says: No, we will just throw him away from our path..
Ant 4 says: No, we will LEAVE him because he is ALONE and we are FOUR.



If you do NOT have a Girl Friend - You are missing SOME thing in your life.
If you HAVE a Girl Friend - You are missing EVERY thing in your life.



Question: When do you CONGRATULATE someone for their MISTAKE.
Answer: On their MARRIAGE.



Three FASTEST means of Communication:


1. Tele-Phone
2. Television
3. Tell to Woman
Need still FASTER ?- Tell her NOT to tell ANYONE..

Wednesday, March 16, 2011

Guna Handphone Lame Sangat = Mati Pucuk

Berita dalam Kosmo hari ini...

Lelaki yang gemar menyimpan telefon bimbit di dalam poket seluar berdepan risiko kerosakan sperma termasuk mati pucuk.

Presiden Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP), S.M. Mohamed Idris mendakwa, penggunaan telefon bimbit untuk tempoh yang panjang didakwa mengurangkan produktiviti sperma lelaki.

Ini berikutan hasil kajian CAP tahun lalu menunjukkan kaitan antara sperma berkualiti rendah dengan tempoh penggunaan telefon bimbit dalam sehari.

Lelaki yang membuat panggilan telefon bimbit lebih daripada empat jam sehari mempunyai bilangan sperma yang paling kurang dan paling rendah kualitinya.

Penemuan itu menyarankan bahawa berjuta-juta lelaki di dunia ini kemungkinan menghadapi kesukaran menjadi bapa kerana kerap menggunakan telefon bimbit.

Ular mati lepas gigit payu dara

Seekor ular mati selepas ia menggigit payu dara seorang model wanita di Israel.


Hasil bedah siasat yang dilakukan selepas itu mendapati reptilia tersebut mati akibat keracunan silikon.

Tiga Hari di bawah runtuhan

Seorang bayi perempuan berusia empat bulan ditemui dan berjaya diselamatkan selepas tiga hari berada di bawah runtuhan akibat tsunami dan gempa bumi di Jepun.
Pasukan Pertahanan Jepun yang sedang mencari mangsa terselamat di kampung Ishinomaki terdengar tangisan seorang bayi. Selepas mengalihkan kepingan kayu, batu dan lumpur tebal, mereka akhirnya menjumpai bayi tersebut.Bayi tersebut dikatakan terlepas daripada pangkuan ibu bapanya apabila ombak besar memusnahkan kediaman mereka.
Bayi itu ditemui dalam keadaan sejuk, basah dan tidak mengalami sebarang kecederaan.
Bayi tersebut dikatakan terlepas daripada pangkuan ibu bapanya apabila ombak besar memusnahkan kediaman mereka.
Bayi itu kemudiannya diserahkan kepada bapanya yang pada awalnya menyangka beliau tidak akan berpeluang menemui anak perempuan beliau itu lagi.Pasukan penyelamat masih bingung kenape bayi itu tidak lemas.


Aku ade jawapan kenape budak ni x lemas..!..because GOD wanted this kid to live.!...
May GOD bless you kid.!...semoga kamoo membesar dengan sempurna..
:)

Sunday, March 13, 2011

Bisnes Baru

13 March 2011-Syarikat Kain Lap Kaki LOL.telah melancarkan produk terbaru mereka.Kain lap kaki ini dijangka akan mendapat sambutan luar biasa daripada para pelanggan mereka.Menurut CEO syarikat  Kain Lap Kaki LOL(KLKL),Encik Anurn ketika ditanya mengenai idea beliau dalam menghasilkan produk baru ini,beliau berkata "saya mendapat ilham ini melalui kekalahan yang memalukan Arsenal kepada Manchester United The Awesome All The Time pada perlawanan piala FA pagi td"."ARSENAL BODO..MANE ADE ORANG KALAH KAT Man U???"tambah beliau lagi...kemudian beliau gelak "kikikikikikiki" dengan cara yang amat meng"anoyyingkan" fans Arsenal.

Produk terbaru daripada Kain Lap Kaki LoL(KLKL)

Kami sempat interview beberapa orang pelanggan yang hadir pada majlis pelancaran kain lap kaki ini.

Mohd Almunia, dari KG ARS BODO- dengan loghat beliau "I berpendapet bahewa kaen lap keki ini amet awesome..saya aken syorkan kaen lap keki yang awesome ini kepade masyeraket kempung saya"

Ahmad Wilshere dari KG ARSENGAL- "Saya berpendapat kain ini juga sesuai untuk dijadikan kain mengelap kereta..saya selalu terpijak tahi lembu dan kerbau semasa balek dari kerja..so saya akan menggunakan kain yg awesome ini untuk lap tahik lembu dan kerbau tadi.Kemudian bini beliau menyampuk "saya rasa emmm...ahhhhh!!!...aku x pandai ckap sopan..aku ckap mcam biase je la eh.!..kain ni x sesuai untuk lap kaki..uh.!.i mean the fabric is good tapi lambang pada kain ni x layak untuk aku gunakan untuk lap kaki aku yang licin dan amat menggiurkan sampai laki aku ni tiap2 hari jilat..kaki aku ni sangat menarik sampai laki aku ni sanggup jilat kaki instead of my vagina..OOPS.!!..terlebih pulak sorry...actually..in my mind...aku nak guna kain ni untuk lap tahik kucing and anjing peliharaan aku kat umah tu je.!!""

Kuman Fabregas dari PEKAN ASENALOOSER - "saya berpendapat kain lap kaki ini patut diluaskan penggunaannyer...saya bukan sahaja akan menggunakan untuk lap kaki tetapi saya juga akan menggunakan kain ini untuk lap tahi kucing dan tahi anjing peliharaan nenek saya.Selain itu,saya juga akan menggunakan kain ini untuk mengelap jamban rumah saya.Kain ini memang sangat sesuai digunakan untuk mengelap tahik.!.Tambah beliau lagi..saya selalu membayangkan muka Wenger ketika hendak berak..membayangkan muka Wenger akan membuatkan tahik saya keluar tanpa perlu saya teran.!Kemudian dengan tetibe beliau naik minyak dan berkata "f**k!..let me go to Barca u dammit..this club is suck.!!!..i dont wanna waste my time in this bullshit club.!"...tidak diketahui kemarahan dan ayat "humor" beliau itu ditujukan kepada siapa.



Bahagian belakang kain ini juga tertulis satu pertanyaan yang diubah dari perkataan GUNNERS yang akan membuatkan peminat Asernalooser bengang dan tidak dapat menerima kenyataan.